Schadeherstelcsa_logo

CSA, de schadehersteller in de regio.

Collectief Schadeherstelbedrijf Altena is een schadeherstel- bedrijf voor auto’s, destijds gestart door 9 Bovagautobedrijven. Ervaren bedrijven die hun knowhow, wat betreft schadeherstel, gebundeld hebben om de hoogste kwaliteit en zekerheid te bieden die een klant verdient, en zo kunnen concurreren binnen een één wordend Europa.

Vaklieden met jarenlange ervaring.

Die ‘kwaliteitszekerheid’ wordt gegarandeerd door het gebruik van zeer geavanceerde, ultramoderne apparatuur en vaklieden met jarenlange ervaring. Ook op het gebied van milieu en veiligheid komt het één en ander tot uiting: afzuigsystemen, hypermoderne spuitcabines en een verantwoord afvalbeheer. Zo neemt CSA in de regio een vooraanstaande plaats in.

Totale afhandeling.

CSA verzorgt een totale afhandeling van autoschade. Vanaf het moment dat u met schade bij ons binnenstapt, wordt alles door ons geregeld. Zonodig zorgen wij voor vervangend vervoer. Afspraken met de verzekeringsmaatschappijen kunt u ook rust aan ons overlaten: wij hebben daarmee veel ervaring en kunnen u veel hoofdbrekens besparen.

Garantie

Natuurlijk wilt u uw beschadigde auto in 100%-oude-staat weer terug. Wij repareren alleen met originele onderdelen, volgens de speciale fabrieksspecificaties. Alleen dan blijft uw fabrieks- garantie behouden. Bovendien krijgt u van ons een Focwagarantie van maar liefst 4 jaar op plaat -en spuitwerk.

Neem contact op

Autobedrijf De Grote Waard

Beatrixhaven 1
4251 NK Werkendam
T: 0183-504446
F: 0183-504487
E:info@degrotewaard.nl