Pechhulp

Pech onderweg. Ineens slaat het toe. Of u nu een nieuwe of een wat oudere auto heeft. En hoe goed u uw auto ook onderhoudt. Pech onderweg kan altijd gebeuren. En het komt altijd onverwachts. Dan biedt onze Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. Mobiliteitsgarantie uitkomst. Met de Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. Mobiliteitsgarantie bent u een jaar lang 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van vakkundige hulp bij pech onderweg.

Altijd een vertrouwd adres

Pech is heel vervelend. Het komt ook meestal op een ongelegen moment, bij voorbeeld als u net op weg bent naar een afspraak of als u de auto vol boodschappen heeft. Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer op weg worden geholpen. Wij regelen dat graag voor u. Als het probleem niet ter plekke kan worden opgelost, dan wordt uw auto naar ons toe gesleept. Zo is uw auto in vertrouwde handen. Wij repareren uw auto en indien nodig zoeken we samen met u een oplossing, zoals bijvoorbeeld vervangend vervoer. Heeft u pech meer dan 25 kilometer bij ons vandaan, dan wordt, indien nodig, uw auto naar het dichts bij zijnde autobedrijf dat lid is van BOVAG-ABA gebracht. Kortom, altijd een vertrouwd adres.

Pech en dan?

U ontvangt van ons een pasje met een alarmnummer. Bij pech belt u met de alarmcentrale van de Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. Mobiliteitsgarantie. Zij organiseren vervolgens de hulpverlening. In eerste instantie proberen we uw auto direct te repareren. Maar als dat niet kan, dan wordt samen met u besproken wat de beste oplossing voor u is. U kunt hierbij denken aan vervangend vervoer, een vergoeding voor een hotelovernachting als u op de reparatie wilt wachten of een vervangende chauffeur al u zelf niet meer kunt rijden.

Pech in het buitenland

Autopech in het buitenland is extra vervelend. U wilt zo snel mogelijk naar uw bestemming of terug naar huis. Als reparatie ter plekke niet mogelijk is, regelt de alarmcentrale vervangend vervoer of een hotelovernachting voor u. Zij regelen ook dat eventueel noodzakelijke onderdelen naar het autobedrijf in het buitenland worden gestuurd. En bij complexe reparaties is het zelfs mogelijk dat uw auto naar Nederland wordt gerepatrieerd. Wij kunnen u deze Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. Mobiliteitsgarantie bieden, simpelweg doordat we lid zijn van de BOVAG. Vraag naar de voorwaarden.

Kortom, ook voor Mobiliteitsgarantie bent u beter af bij uw Autobedrijf De Grote Waard V.O.F.!

Neem contact op

Autobedrijf De Grote Waard

Beatrixhaven 1
4251 NK Werkendam
T: 0183-504446
F: 0183-504487
E:info@degrotewaard.nl