Hoge kwaliteit

Vertrouwde werkplaats

Vakmanschap

Grote beurt auto Werkendam

Tijdens de grote beurt aan uw auto in Werkendam komen we erachter wat de technische staat van de auto is. Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. verricht regelmatig onderhoudsbeurten aan auto’s van alle merken. Maak vandaag nog een afspraak voor de grote beurt aan uw auto bij ons bedrijf in Werkendam en blijf niet rijden met een auto die niet aan alle eisen voldoet.

Wanneer is het tijd voor de grote beurt van mijn auto in Werkendam?

Wij vertellen onze klanten altijd dat het verstandig is om zowel een kleine beurt als een grote beurt op tijd in te plannen om grote reparaties te voorkomen. De kleine beurt plant u na een jaar of na 15.000 kilometer in. De grote beurt wordt na 2 jaar of na 30.000 kilometer uitgevoerd in onze werkplaats in Werkendam. Wij beschikken over een moderne werkplaats met de beste apparatuur waarmee wij op een efficiënte manier alle belangrijke punten kunnen nalopen tijdens de grote beurt. Onderhoudspunten die wij nagaan zijn bijvoorbeeld:

  • Inspectie van het remsysteem;
  • Vervangen van de luchtfilter;
  • Inspectie van de motor;
  • Olie verversen;
  • Controle op slijtagegevoelige onderdelen.

Is de accu aan vervanging toe? Is het remsysteem verroest of functioneert de motor niet meer naar behoren? Wij signaleren tijdig verbeteringen aan de onderdelen van uw auto zodat grote reparaties niet nodig zijn. Heeft u vragen of wilt u de grote beurt voor uw auto bij ons in Werkendam inplannen? U belt naar het telefoonnummer 0183-504446.

Neem contact op

Autobedrijf De Grote Waard

Beatrixhaven 1
4251 NK Werkendam
T: 0183-504446
F: 0183-504487
E:info@degrotewaard.nl