APK

APK bij uw Autobedrijf De Grote Waard V.O.F.

Wellicht is uw auto binnenkort weer aan de beurt voor de jaarlijkse APK. Wij heten u daarvoor van harte welkom. Maak een afspraak en u kunt er op vertrouwen dat wij u kundig en voor een eerlijke prijs van dienst zijn.

Minstens zo belangrijk is dat u zeker weet dat uw auto in goede handen is.
Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. staan immers voor ouderwets vakmanschap. En we brengen voor ons werk geen euro te veel in rekening. Het leven is al duur genoeg.

Bovendien gaan wij een stap verder dan de `verplichte onderdelen ` van de APK keuring. Wij kijken tegelijkertijd naar de algehele conditie waarin uw auto verkeerd. En als er verbeterpunten zijn, waarmee uw auto aanzienlijk langer (en veiliger!) op de weg kunt houden, dan krijgt u van ons een gratis en vrijblijvend onderhoudsadvies. Wilt u dat wij de APK Keuring combineren met een “grote beurt”, dan voeren wij de keuring zelfs GRATIS* voor u uit!

U Kunt rekenen op kwaliteitswerk! In tegenstelling tot dealerbedrijven, leggen wij ons volledig toe op onderhoud en reparatie. Wij zijn van alle merkeigenschappen op de hoogte en dank zij de landelijke organisatie van Autobedrijf De Grote Waard V.O.F.s, beschikken wij over alle denkbare gereedschappen en apparatuur.

  • Exclusief verplichte afmeldkosten en 4-gastest of roetmeting.

Grote & Kleine beurt

Pech onderweg. Ineens slaat het toe. Of u nu een nieuwe of een wat oudere auto heeft. En hoe goed u uw auto ook onderhoudt. Pech onderweg kan altijd gebeuren. En het komt altijd onverwachts. Dan biedt onze Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. Mobiliteitsgarantie uitkomst. Met de Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. Mobiliteitsgarantie bent u een jaar lang 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van vakkundige hulp bij pech onderweg.

Altijd een vertrouwd adres

Pech is heel vervelend. Het komt ook meestal op een ongelegen moment, bij voorbeeld als u net op weg bent naar een afspraak of als u de auto vol boodschappen heeft. Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer op weg worden geholpen. Wij regelen dat graag voor u. Als het probleem niet ter plekke kan worden opgelost, dan wordt uw auto naar ons toe gesleept. Zo is uw auto in vertrouwde handen. Wij repareren uw auto en indien nodig zoeken we samen met u een oplossing, zoals bijvoorbeeld vervangend vervoer. Heeft u pech meer dan 25 kilometer bij ons vandaan, dan wordt, indien nodig, uw auto naar het dichts bij zijnde autobedrijf dat lid is van BOVAG-ABA gebracht. Kortom, altijd een vertrouwd adres.

Service & Onderhoud

U kunt met uw auto altijd bij Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. terecht voor alle voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden. Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. is in staat om het even welk automerk ook het onderhoud te verzorgen en dat volgens de hoogste kwaliteitseisen. Omdat er is geïnvesteerd in moderne werkplaats- en diagnose apparatuur en net zo belangrijk in goed getrainde medewerkers, is uw auto bij Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. in goede handen.

Autopech in het buitenland is extra vervelend. U wilt zo snel mogelijk naar uw bestemming of terug naar huis. Als reparatie ter plekke niet mogelijk is, regelt de alarmcentrale vervangend vervoer of een hotelovernachting voor u. Zij regelen ook dat eventueel noodzakelijke onderdelen naar het autobedrijf in het buitenland worden gestuurd. En bij complexe reparaties is het zelfs mogelijk dat uw auto naar Nederland wordt gerepatrieerd. Wij kunnen u deze Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. Mobiliteitsgarantie bieden, simpelweg doordat we lid zijn van de BOVAG. Vraag naar de voorwaarden.

Kortom, ook voor Mobiliteitsgarantie bent u beter af bij uw Autobedrijf De Grote Waard V.O.F.!

Neem contact op

Autobedrijf De Grote Waard

Beatrixhaven 1
4251 NK Werkendam
T: 0183-504446
F: 0183-504487
E:info@degrotewaard.nl