Hoge kwaliteit

Vertrouwde werkplaats

Vakmanschap

Caravan onderhoudsbeurt

Een caravan heeft net als een auto regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Daarvoor kunt u een afspraak maken bij Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. Wij staan met name bekend als autogarage en repareren en onderhouden auto’s van ieder merk tegen concurrerende tarieven. Ook een caravan kunnen wij echter prima onderhouden. Kom snel eens lang wanneer u denkt dat uw caravan wel een onderhoudsbeurt nodig heeft.

Wat gebeurt er met uw caravan tijdens een onderhoudsbeurt?

Het is aan te raden regelmatig een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw caravan. Anders kan de caravan na verloop van tijd kapotgaan. Bij een onderhoudsbeurt zal het onderstel, de opbouw en het gas en de elektra worden gecontroleerd. Daarnaast kunnen extra werkzaamheden worden uitgevoerd. Zo kunnen we de remmen testen en kijken of de boiler en het toilet nog goed werken. Wij hebben al het gereedschap en apparatuur in huis om een goede onderhoudsbeurt uit te voeren. U kunt daarna weer met een gerust hart op vakantie met de caravan.

Afspraak maken voor de onderhoudsbeurt van uw caravan

De onderhoudsbeurt van uw caravan kan flink wat tijd in beslag nemen. Het is daarom belangrijk hier vooraf een afspraak voor te maken. Dat is mogelijk door te bellen naar 0183-504446. U kunt een afspraak maken tijdens onze openingstijden van maandag tot en met zaterdag. Het is echter ook mogelijk om in de avond een onderhoudsbeurt in te plannen. Wij horen graag wat u het beste uitkomt.

Neem contact op

Autobedrijf De Grote Waard

Beatrixhaven 1
4251 NK Werkendam
T: 0183-504446
F: 0183-504487
E:info@degrotewaard.nl