Hoge kwaliteit

Vertrouwde werkplaats

Vakmanschap

Autogarage Gorinchem

Bent u op zoek naar een autogarage in regio Gorinchem en Sleeuwijk? Bij Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons in de eerste plaats rekenen op een uitstekende dienstverlening en producten van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast betaalt u bij ons altijd een zeer scherp en concurrerend tarief. Ons aanbod diensten is zeer divers. Zo kunt u bij ons garage in regio Gorinchem, Sleeuwijk en Hardinxveld onder andere terecht voor een APK, schadeherstel, pechhulp, service en onderhoud aan uw auto, scooter- en autoverhuur. Wij zijn van alle markten thuis!

Service en onderhoud van autogarage in regio Gorinchem en Sleeuwijk

Alle veel voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto worden meteen aangepakt door de deskundige monteurs in de garage in regio Gorinchem, Sleeuwijk en Hardinxveld. Hiervoor hebben wij een moderne werkplaats die is voorzien van voldoende gereedschap en apparatuur en waar bovendien goed getrainde monteurs werken. Van een grote beurt tot schadeherstel, in onze autogarage in de regio Gorinchem en Sleeuwijk is alles mogelijk.

Pech met de auto? Onze garage in regio Gorinchem, Sleeuwijk en Hardinxveld helpt

Wij hebben een speciale dienst voor pechhulp. U kunt kiezen voor Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. Mobiliteitsgarantie. U bent dan een jaar lang 24/7 verzekerd van pechhulp voor onderweg. Wanneer u pech heeft en u kunt niet meer naar onze autogarage in regio Gorinchem, Sleeuwijk en Hardinxveld komen, wordt u auto naar onze garage gesleept. U belt voor pechhulp naar een speciaal alarmnummer dat u vindt op een pasje dat wij u zullen geven. Meestal proberen wij de auto meteen te repareren. Als dat niet mogelijk is, wordt er naar een andere oplossing gezocht. Daarbij kunt u denken aan vervangend vervoer of een overnachting in een hotel als u op de reparatie wilt wachten en geen verblijfplaats in de omgeving heeft.

Scooter- en autoverhuur

Wij zijn behalve een autogarage in regio Gorinchem en Sleeuwijk ook een verhuurbedrijf. U kunt bij Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. zowel scooters als auto’s huren. De auto’s die wij verhuren dienen als vervangend vervoer wanneer u uw auto bij ons laat repareren. U huurt voor een zeer voordelig tarief. Informeer naar de voorwaarden en prijzen en reserveer de scooters tijdig om teleurstellingen te voorkomen.

Afspraak maken bij autogarage in regio Gorinchem en Sleeuwijk

Bij pech of wanneer u de auto wilt laten onderhouden of repareren, kunt u een afspraak maken met onze garage in regio Gorinchem, Sleeuwijk en Hardinxveld. U kunt ook altijd eventjes langskomen om te zien of we op dat moment voldoende tijd hebben om u van dienst te zijn. De garage is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur en op zaterdag tussen 8.00 en 12.30 uur (behalve op de eerste zaterdag van de maand). Daarnaast kunt u een afspraak maken wanneer u liever ’s avonds langskomt. Daarvoor belt u naar 0183-504446. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn.

Neem contact op

Autobedrijf De Grote Waard

Beatrixhaven 1
4251 NK Werkendam
T: 0183-504446
F: 0183-504487
E:info@degrotewaard.nl