Hoge kwaliteit

Vertrouwde werkplaats

Vakmanschap

Autobedrijf Sleeuwijk

Bent u op zoek naar en veelzijdig autobedrijf in regio Hardinxveld en Sleeuwijk dat kwaliteit levert tegen concurrerende tarieven? Dan is Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. precies wat u zoekt. Wij bieden u een perfecte prijs-kwaliteitverhouding en bieden een breed scala van diensten aan. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor pechhulp, schadeherstel en onderhoud, maar ook voor het huren van een auto of scooter.

De garage van ons autobedrijf in regio Hardinxveld en Sleeuwijk

Wij hebben een eigen garage waarin wij diverse service- en onderhoudswerkzaamheden kunnen verrichten. Het maakt daarvoor niet uit om welk automerk het gaat. In deze garage kunnen wij bijvoorbeeld onderhoud of een APK uitvoeren. Ook een grote beurt is mogelijk bij ons. De werkplaats is zeer modern en voorzien van de beste apparatuur en goed gereedschap. Bovendien is al ons personeel goed opgeleid en ervaren. Ons autobedrijf nabij Hardinxveld en Sleeuwijk kan ook helpen bij pech onderweg. U kunt kiezen voor de Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. Mobiliteitsgarantie als u 24 uur per dag en 7 dagen per week onze hulp wilt inschakelen bij pech. Uw auto wordt dan, indien nodig, naar onze garage gesleept en er zal vervangend vervoer voor u worden geregeld.

Autoverhuur bij pech

Wij verzorgen voor u vervangend vervoer als u pech heeft. Daarvoor heeft ons autobedrijf in regio Hardinxveld en Sleeuwijk een eigen autoverhuur. Dit vervangend vervoer is uiterst goedkoop. U betaal een vast bedrag per dag en kan daar 50 kilometer vrij voor rijden. Voor iedere extra kilometer betaalt u een klein bedrag.

Bezoek ons autobedrijf nabij Hardinxveld en Sleeuwijk

Als uw auto een keuring, onderhoudsbeurt of reparatie nodig heeft, kunt u altijd even langskomen in onze garage. Dan kijken we of we meteen tijd voor u hebben. Anders kan er ook een afspraak worden gemaakt. Dit is zelfs in de avond mogelijk. U kunt daarvoor bellen naar 0183-504446.

Neem contact op

Autobedrijf De Grote Waard

Beatrixhaven 1
4251 NK Werkendam
T: 0183-504446
F: 0183-504487
E:info@degrotewaard.nl