Hoge kwaliteit

Vertrouwde werkplaats

Vakmanschap

Auto reparatie Dordrecht

Is uw auto kapot en wilt u graag een afspraak maken voor een reparatie in regio Dordrecht? Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. is u graag van dienst. Bij ons kunt u rekenen op een hoge kwaliteit. En dat voor zeer concurrerende en scherpe tarieven. In onze garage in Werkendam voeren wij diverse werkzaamheden uit, van onderhoud en reparaties tot een APK.

Deskundige auto reparatie in garage nabij Dordrecht

In Werkendam, nabij Dordrecht vindt u onze garage waar u te allen tijde terecht kunt voor de reparatie van uw auto. Wij verrichten diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in onze garage. Ook wanneer u onderweg pech krijgt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zullen uw auto zo snel mogelijk proberen te repareren en kunnen u, indien nodig, van vervangend vervoer voorzien. Hiervoor hebben wij een eigen autoverhuur. Als u 24 uur per dag en 7 dagen per week onze vakkundige hulp wilt inschakelen als u pech heeft met uw auto, kunt u kiezen voor de Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. Mobiliteitsgarantie. Wij staan dan altijd voor u klaar.

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor reparatie van uw auto in onze garage in regio Dordrecht, kunt u contact met ons opnemen. Dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.30 uur en op zaterdag tussen 8.30 en 12.30 uur. U kunt ook altijd even langskomen. Als u er zeker van zijn dat wij u meteen kunnen helpen, is het verstandig om een afspraak te maken. Dat is ook mogelijk in de avond. Bel voor de mogelijkheden naar  0183-504446.

Neem contact op

Autobedrijf De Grote Waard

Beatrixhaven 1
4251 NK Werkendam
T: 0183-504446
F: 0183-504487
E:info@degrotewaard.nl