Hoge kwaliteit

Vertrouwde werkplaats

Vakmanschap

Auto onderhoud Werkendam

Zoekt u een bedrijf dat werkzaamheden aan uw auto kan uitvoeren betreft het onderhoud in de omgeving van Werkendam? Autobedrijf De Grote Waard V.O.F is u graag van dienst. Om welk automerk het ook gaat, wij verzorgen het onderhoud volgens de hoogste kwaliteitseisen zodat u weer veilig de weg op kunt. Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt en zoekt u een autobedrijf in Werkendam? U bent van harte welkom!

Auto onderhoud op een deskundige wijze verricht bij autobedrijf De Grote Waard V.O.F. in Werkendam

Wij vinden het belangrijk dat wij u de beste kwaliteit kunnen bieden zodat u zonder zorgen de weg op kunt. Daarom hebben wij geïnvesteerd in een moderne werkplaats, voorzien van goed diagnose apparatuur. Op onze werkplaats werken professionele monteurs met de nodige ervaring en kennis. Onderhoud aan uw auto is in goede handen binnen ons autobedrijf in Werkendam. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt met uw caravan? Want net zoals uw auto, heeft uw caravan ook regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Wij kijken naar het onderstel en de opbouw, maar ook gas en elektra worden gecontroleerd.

Online een afspraak maken

Bent u geïnteresseerd in een onderhoudsbeurt aan uw auto of caravan bij ons bedrijf in Werkendam? U kunt eenvoudig online een afspraak maken door het contactformulier in te vullen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Bel naar het telefoonnummer 0183-504446 en wij plannen een afspraak voor u in.

Neem contact op

Autobedrijf De Grote Waard

Beatrixhaven 1
4251 NK Werkendam
T: 0183-504446
F: 0183-504487
E:info@degrotewaard.nl