APK

APK bij uw Autobedrijf De Grote Waard V.O.F.

Wellicht is uw auto binnenkort weer aan de beurt voor de jaarlijkse APK. Wij heten u daarvoor van harte welkom. Maak een afspraak en u kunt er op vertrouwen dat wij u kundig en voor een eerlijke prijs van dienst zijn.

Minstens zo belangrijk is dat u zeker weet dat uw auto in goede handen is.
Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. staan immers voor ouderwets vakmanschap. En we brengen voor ons werk geen euro te veel in rekening. Het leven is al duur genoeg.

Bovendien gaan wij een stap verder dan de `verplichte onderdelen ` van de APK keuring. Wij kijken tegelijkertijd naar de algehele conditie waarin uw auto verkeerd. En als er verbeterpunten zijn, waarmee uw auto aanzienlijk langer (en veiliger!) op de weg kunt houden, dan krijgt u van ons een gratis en vrijblijvend onderhoudsadvies. Wilt u dat wij de APK Keuring combineren met een “grote beurt”, dan voeren wij de keuring zelfs GRATIS* voor u uit!

U Kunt rekenen op kwaliteitswerk! In tegenstelling tot dealerbedrijven, leggen wij ons volledig toe op onderhoud en reparatie. Wij zijn van alle merkeigenschappen op de hoogte en dank zij de landelijke organisatie van Autobedrijf De Grote Waard V.O.F.s, beschikken wij over alle denkbare gereedschappen en apparatuur.

  • Exclusief verplichte afmeldkosten en 4-gastest of roetmeting.

Neem contact op

Autobedrijf De Grote Waard

Beatrixhaven 1
4251 NK Werkendam
T: 0183-504446
F: 0183-504487
E:info@degrotewaard.nl