Hoge kwaliteit

Vertrouwde werkplaats

Vakmanschap

APK Werkendam

Wanneer het tijd is voor de jaarlijkse APK komt u natuurlijk naar Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. in Werkendam. Naast dat wij de standaard werkzaamheden uitvoeren, kijken wij ook naar de algemene conditie waarin uw auto verkeert. We signaleren verbeterpunten en brengen u hiervan op de hoogte. Dat noemen wij optimale service! Maak eenvoudig online een afspraak voor de APK in Werkendam.

Een gratis APK bij een ‘grote beurt’ bij Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. in Werkendam

Heeft u een ‘grote beurt’ bij ons gepland? Dan voeren wij gratis een APK voor u uit in onze werkplaats in Werkendam. Wij voeren stap-voor-stap de verplichte onderdelen van de keuring uit en kijken waar de verbeterpunten zitten. U ontvangt van ons gratis en vrijblijvend onderhoudsadvies zodat u zelf voor een betere conditie van uw auto kunt zorgen. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteitswerk door ervaren en betrouwbare vakmannen. Onze moderne werkplaats is ingericht met de nieuwste apparatuur zodat wij snel en goed ons werk kunnen doen. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken.

Heeft u vragen?

Ontvangt u graag meer informatie over onze werkwijze of heeft u vragen? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0183-504446. Ook voor het maken van een afspraak belt u naar dit nummer of vul het contactformulier op onze website in. Wij zien u graag in Werkendam!

Neem contact op

Autobedrijf De Grote Waard

Beatrixhaven 1
4251 NK Werkendam
T: 0183-504446
F: 0183-504487
E:info@degrotewaard.nl