Hoge kwaliteit

Vertrouwde werkplaats

Vakmanschap

APK Gorinchem

Als uw auto een APK nodig heeft in regio Gorinchem, kunt u daarvoor terecht bij Autobedrijf De Grote Waard V.O.F. in Werkendam. Wij staan bekend om de hoge kwaliteit de we leveren en de scherpe concurrerende tarieven die we daarvoor rekenen. U kunt bij ons rekenen op een uitstekende dienstverlening en de beste producten.

Jaarlijkse APK bij autobedrijf in regio Gorinchem

Iedere auto dient eens per jaar (of eens in de paar jaar wanneer de auto relatief nieuw is) een APK te krijgen. Wij controleren of de auto nog veilig rijdt, maar gaan daarnaast nog een stapje verder voor u. Tijdens een APK keuren wij de algehele conditie waarin uw auto verkeert. Op basis van deze APK zullen wij u een gratis en vrijblijvend onderhoudsadvies geven. Het is ook mogelijk om de APK te combineren met een grote beurt van uw auto in onze garage in regio Gorinchem. In dat geval is de APK gratis!

Voldoende gereedschap en apparatuur

Wij hebben al het gereedschap en apparatuur in huis om een goede APK uit te voeren. U kunt na de keuring weer veilig de weg op. Wilt u graag een afspraak maken voor een grondige APK in onze garage in regio Gorinchem? Wacht dan niet langer en bel snel naar 0183-504446. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur en op zaterdag tussen 8.30 en 12.30 uur (de eerste zaterdag van de maand zijn we gesloten). Hopelijk zien we u snel!

Neem contact op

Autobedrijf De Grote Waard

Beatrixhaven 1
4251 NK Werkendam
T: 0183-504446
F: 0183-504487
E:info@degrotewaard.nl